Я — Бонд. Тео Джеймс Бонд

08.06.2016
Я — Бонд. Тео Джеймс Бонд

Тео Джеймс.

Після того, як Деніел Крейг заявив, що більше не зніматиметься в «бондіані», відмовившись від гонорару в 68 мільйонів доларів за наступні два фільми, шанувальники цього культового пріквелу ламали голову над тим, хто ж стане наступним Джеймсом Бондом. І от у пресу просочилася інформація, що на цю роль начебто затверджений британський актор Тео Джеймс, відомий за фільмами «Дивергент» та «Бедлам». 
 
Раніше повідомлялося, що цю роль мріяв зіграти Том Гіддлстон. Також у списку претендентів були імена Тома Гарді, Даміана Льюїса, Ідриса Ельби, Генрі Кавілла і Ейдана Тернера. Але творці картини, схоже, віддали перевагу 31-річному Джеймсу, передає MNG. Втім ні сам актор, ні режисери, ні студія, яка зніматиме фільм, жодних офіційних заяв із цього приводу поки що не робили.
 
Якщо ж інсайдерська інформація відповідає дійсності, Тео Джеймс стане першим і єдиним справжнім агентом 007, адже саме він буде сьомим актором, який втілить на екрані образ улюбленого не лише американцями шпигуна. До нього у цій ролі уже знімалися голлівудські зірки Шон Коннері, Джордж Лезенбі, Роджер Мур, Тімоті Далтон, Пірс Броснан та згаданий уже Деніел Крейг. Перший фільм цієї франшизи вийшов на екрани у 1962 році. А загалом на сьогодні відзнято уже 24 фільми.
 
А фанам фільму нове завдання — робити ставки на те, хто ж отримає почесну роль подружки Джеймса Бонда. А також — хто зніматиме картину. І тут теж є неабияка інтрига, адже в короткий лист претендентів потрапила володарка «Оскара» Сюзанна Бір із Данії. Якщо її затвердять, вона стане першою в історії «бондіади» жінкою-режисером.