Нова пасія Лео

24.05.2016
Нова пасія Лео

Ела Кавалек.

Молода, білявка, струнка, довгонога, ще й модель. Якщо ви бачите такий перелік якостей дівчини, можете з упевненістю шукати поряд іще одне ім’я — Леонардо Ді Капріо. 41-річний голлівудський холостяк не зраджує своїм смакам, як і звичці міняти красунь, як рукавички. Останнім часом його все частіше почали помічати в товаристві польської моделі Ели Кавалек. Пару часто можна побачити на прогулянках велосипедами та на вечірках у нічних клубах. Актор навіть офіційно представив Елу друзям як свою пасію.

Про саму Елу відомо не так багато. Вона робить лише перші кроки в модельному бізнесі, спеціалізується на рекламі купальників та спідньої білизни. Нещодавно Кавалек підписала контракт із престижним модельним агентством Elite Model Management Miami. Але після поголосу про роман із Ді Капріо ставки моделі можуть стрімко злетіти угору, як це було з її попередницями — Жизель Бюндхен, Блейк Лавлі, Бар Рафаелі, Ерін Хітерон, Лорою Хаттон, Роксі Хорнер, Лаурою Уїтмор,Тоні Гаррн, Келлі Рорбах та іншими білявками, перед якими відкривалися двері не лише в модельному бізнесі, а й у кіно.

Утiм, наскільки все серйозно, говорити поки ще рано. Багато хто з вищезгаданих білявок мав офіційний статус «наречена Леонардо Ді Капріо», однак до весілля справа так і не дійшла. Та й самого Ді Капріо ще зовсім недавно «застукали» в компанії ще однієї моделі — брюнетки Вікторії Лі Робінсон. З іншого боку — після розриву з Келлі Рорбах Лео рідко бачили в компанії якоїсь із красунь більше одного разу. А тут — хоч якась постійність. Так що деякі шанси стати «місіс Ді Капріо» у польської красуні таки є. Рано чи пізно Лео має набриднути бути «вічно молодим...».