Втаємничена домогосподарка

20.05.2016
Втаємничена домогосподарка

Спробуй зрозумій цих зірок! То вони щедро діляться зі світом подробицями свого особистого життя, то намагаються сховатися від цікавих очей подалі. От і зірка серіалу «Відчайдушні домогосподарки» Єва Лонгорія туди ж. Після її заручин із мексиканським бізнесменом і медіамагнатом Хосе Бастоном у грудні минулого року вона щедро ділилася своїми планами на майбутнє, демонструючи обручку, схожу на ту, яку подарував принц Вільям на заручини з Кейт Мідлтон: і про те, що мріє про велике весілля з усіма мексиканськими традиціями, і про те, що весільну сукню вона уже замовила своїй подрузі, екс-«перчинці», а нині — популярному дизайнеру Вікторії Бекхем. От тільки про дату забувала згадати.

Але після того, як Лонгорія раптово залишила кулуари Каннського фестивалю, не дочекавшись закриття, а тоді виставила в «Інстаграмі» своє відео із салону краси, репортери щось запідозрили. І одна з подруг актриси таки проговорилася, що закохана парочка має стати перед вівтарем уже цими вихідними. Сама шлюбна церемонія пройде в Мексиці на узбережжі океану в присутності рідні та найближчих друзів Єви та Пепе, як називають Бастона друзі, повідомляє американське видання Us Weekly.

Для 41-річної актриси це буде уже третій офіційний шлюб. Раніше вона була одружена з актором Тайлером Крістофером та зіркою НБА Тоні Паркером. Однак нині Єва зізнається, що нарешті знайшла чоловіка своєї мрії. «Вона весь тиждень просто світиться. Усі навколо дійсно люблять Пепе і вважають, що він ідеальний чоловік для Єви», — цитує сайт Radar Online слова друзів парочки. Що ж, як кажуть у нас, дай Боже!