Бал для киці

18.05.2016
Бал для киці

Сем із «дамою свого серця».

Американські та британські випускні вечори докорінно відрізняються від наших. Там випускний — це як перший крок у доросле життя в повному сенсі цього слова, тож на вечірку прийнято приходити парами. І біда, коли ніхто так і не погодиться розділити з тобою вечір: краще уже взагалі лишитися вдома, ніж бути на вечірці самотньою білою вороною.

Утім старшокласник однієї з британських шкіл 18-річний Сем Стенгард знайшов геніальний вихід із ситуації: після того як однокласниці йому відповіли відмовою, на випускний він прийшов зі своєю улюбленою кицькою Рубі, одягнувши її в сукенку під колір свого метелика та відповідні кросівки. Незвична пара одразу ж опинилася в центрі уваги гостей вечірки. А фото Сема з Рубі на руках, виставлене на сайті Imgur, зібрало майже 800 тисяч переглядів.

Тепер дівчата, які відмовили Сему, кусають лікті від заздрощів. А Сем відкрив для Рубі власну сторінку в соцмережах, яка набуває все більшої популярності, і тепер регулярно виставляє там фото своєї улюблениці. Як кажуть, не було б щастя...