Не чекаючи й не сумніваючись,

08.10.2004
Не чекаючи й не сумніваючись,

Перед тим як податися в сольні співачки, Гвен дуже схудла.

      14 листопада на світ може з'явитися нова поп-зірка. Власне, ця зірка — а йдеться про солістку групи No Doubt («Жодних сумнівів») Гвен Стефані — існує вже давно. Але одна річ — виступати у складі відомої групи, й зовсім інша — прославитися, як Мадонна, Брітні Спірз чи Бйорк, чиї імена вже стали дорогими брендами, не затьмареними «доважками» у вигляді всіляких ударників-гітаристів.

      Щоправда, раніше Гвен не замислювалася над такими речами, оскільки цілком комфортно почувалася у складі гурту. А потім у доти дружному колективі почалися суперечки й у пресі з'явилися чутки про те, що No Doubt на межі розпаду. І неважливо, що згодом група не раз намагалася спростувати ці повідомлення й пояснити журналістам: усі непорозуміння, які виникають у колективі, стосуються суто творчих питань і не розколюють, а навпаки, згуртовують виконавців. Так чи інакше, для Гвен ці «творчі непорозуміння» зрештою вилилися в бажання зробити сольну кар'єру, хоч остаточно кидати групу вона поки що й не збирається. А на 14 листопада запланований її перший «окремий» виступ: співачка відкриє церемонію вручення нагород American Music Awards виконанням своєї пісні «Чого ти чекаєш?» (What You Waiting For?). Ця ж композиція стане головним треком дебютного сольного альбому Стефані, реліз якого призначений на 23 листопада. Цей диск виконавиця назвала Love, Angel, Music, Baby («Любов, ангел, музика, дитя») — точнісінько так само, як і свою модну лінію (під маркою Гвен Стефані виробляють сумки, рюкзаки, портмоне тощо, а також модний одяг). Однак без колективу Гвен, схоже, таки не може обійтися: в записі альбому взяла участь ціла когорта різних знаменитостей — щоправда, жодної групи.

      До речі, буквально через кілька днів після виходу компакт-диска співачки у кінотеатрах Америки відбудеться прем'єра фільму Мартіна Скорцезе «Авіатор», у якому, як уже розповідала «УМ», Гвен зіграла одну з головних ролей.