Три богатирі

06.05.2016
Три богатирі

Третій — не зайвий.

Ніщо так не тішить справжнього чоловіка, як народження сина. У цьому плані відомому стронгмену Василю Вірастюку пощастило: днями його дружина Інна подарувала йому ще одного богатиря. При чому зробила це якраз на 42-річчя самого Василя. «Я сьогодні... Я неймовірно щасливий, друзі! Знаєте чому? А тому що у мене сьогодні втретє народився син і я втретє став щасливим батьком! Вага 3150 г, зріст 52 см. Нормально», — написав у «Фейсбуці» розчулений важкоатлет.

Наразі маля з мамою вже вдома і знайомиться зі старшими братами. Нагадаємо, що у Василя Вірастюка та Інни, з якою вони побралися у 2007-му році, є ще два сини: 8-річний Олег та 13-річний Адам від першої дружини Світлани, яка загинула у 2006 році під сніговою лавиною в Туреччині. А Василь Вірастюк насолоджується статусом багатодітного татка і мріє про лаври домашнього тренера.

Втім, до рекорду 55-річного голлівудського коміка Едді Мерфі нашому атлету ще далеко. Днями той став татком уже вдев’яте. Дівчинку з вагою 3,6 кг та зростом 49,5 см. йому подарувала давня кохана, 36-річна австралійська актриса Пейдж Бутчер. А крім цього, у Мерфі, який має славу ще того ловеласа, є п’ятеро дітей від колишньої дружини Ніколь Мітчелл, двоє синів від екс-коханок Полетт Маккнілі і Тамари Гуд та донечка від екс-«перчинки» Мелані Браун. А от для Пейдж Бутчер донечка, яку назвали Іззі Уна Мерфі, це перша дитина. І, судячи з імені (Уна перекладається як «перша»), зупинятися вона не збирається.