Знак долі?

27.04.2016
Знак долі?

Джулія Робертс.

Ще зовсім недавно американська актриса Джулія Робертс була за крок від розлучення зі своїм чоловіком, оператором Денні Модером, з яким прожила разом 14 щасливих років. Модер навіть зібрав речі і переїхав до орендованого будинку в Малібу, навпроти їхнього особняка. Утім, зараз настав час серйозно замислитися, чи варто остаточно рвати стосунки.

І причина для цього — досить вагома. Як проговорився журналістам один із друзів родини, після розриву 48-річна Джулія виявила, що вона знову чекає дитину. «Навіть у найсміливіших своїх мріях Джулія не могла уявити, що завагітніє в 48. Ходять чутки, що вона зараз десь на другому місяці. Вочевидь, вони з Денні сприйняли це як знак того, що їм судилося врятувати свій шлюб», — цитує журнал Star слова інформатора. Він же повідомив, що пара пішла на примирення. «Вагітність Джулії дозволить їй розібратися не тільки зі своїми почуттями до чоловіка, а й зі своєю поведінкою. З нею буває дуже складно: вона дуже емоційна і часто нестримана», — говорить джерело, стверджуючи, що сам факт вагітності вже змінив відносини подружжя на краще. При цьому Робертс і Модер турбуються про те, як буде протікати вагітність у такому пізньому віці.

Сама Джулія Робертс, як і її чоловік, цю новину поки що офіційно не коментує. Якщо чутки підтвердяться, це буде четверта дитина в родині. Нагадаємо, що Джулія уже виховує 11-річних двійнят Хейзел і Фіннеаса та 8-річного Генрі.

Утім, все ще може виявитися і звичайною журналістською качкою. Джулії Робертс уже не вперше приписують чергову вагітність. Як, до речі, і розлучення з чоловіком. Хоча Star запевняє, що цього разу все чесно-чесно. Що ж, як кажуть: поживемо — побачимо.