«Сподіваюсь, ти помреш!»

26.04.2016

Сусідські сварки — річ неприємна, однак втручатися туди поспішати не варто. Все-таки це особиста справа родини, якось розберуться. Втім, коли із сусідньої квартири крики лунають більш як півгодини, а від децибелів і криків «Я сподіваюся, ти помреш!» стіни дрижать, не гріх і поліцію викликати. Щоб, не дай Боже, біди не сталося.

Саме так вирішили мешканці канадського міста Брайтон, які подзвонили до правоохоронців і повідомили, що їхній сусід влаштував сімейну сварку і погрожує дружині вбивством. Поліцейський патруль, який під’їхав за вказаною адресою, і справді почув роздратовані погрози чоловіка та крики у відповідь. Яким же було здивування копів, коли, увірвавшись до будинку, вони не знайшли там нікого з людей, крім господаря помешкання. З’ясувалося, що весь цей час він брутально лаявся… зі своїм папугою. Варто зазначити, що птах огризався йому у відповідь в не менш грубій формі.

Притягувати до відповідальності учасників конфлікту поліцейські не стали. По-перше, жодна зі сторін у ході сварки фізично не постраждала, по-друге, ні папуга, ні господар про образу честі і гідності заявляти не стали. А по-третє, сварка — це таки справа сімейна.