Яка замовляли?

20.04.2016

Усім відомо, що сновиди можуть уві сні робити різні речі, а на ранок геть не пам’ятати про скоєне. Серед «найпопулярніших» учинків — бродіння по кімнаті, переставляння речей і навіть прогулянки дахами будинків. Але уявіть собі здивування одного з американців, який на ранок виявив, що з його банківської карточки зникло більш як 3 тисячі доларів. А перевіривши свій комп’ютер, він знайшов замовлення на відповідну суму, як оплату купівлі… живого тибетського яка.

На щастя, екзотичну покупку вдалося скасувати. Зітхнувши полегшено, чоловік описав свої пригоди у «Фейсбуці». А після зливи коментарів емоційно пояснив своє рішення відмовитися від тварини. «Переконаний, що ви всі були б щасливі, якби мені доправили яка. Але: а). Мої домашні випхали б за шкірку мене з дому. А гірше за безпритульного може бути лише безпритульний власник яка; б). Моя бігль Люсі збожеволіла б; в). Я астрофізик, а не барон Мішкигрошей фон Багатийхрін, щоб потратити 3 тисячі доларів лише для того, щоб потішити інтернет», — написав він.

Тепер перед сном йому варто було б кожного разу дзвонити в банк і попереджати, що до ранку від нього замовлень не буде. А то хто зна, що його підсвідомості заманеться замовити наступного разу.