ХРОНІКА

13.04.2016

Теніс

В оновленому рейтингу WTA прима вітчизняного тенісу Еліна Світоліна зберегла за собою 16-ту позицію. Натоміть двоє інших представниць України в першій сотні опустилися дещо вниз. Так, один крок назад зробила Леся Цуренко, яка тепер 43-тя ракетка планети. А Катерина Бондаренко, втративши чотири позиції, опинилася на 67-му щаблі.

У чоловіків найвище з українців у табелі про ранги АТР знаходиться Олександр Долгополов, який посідає 29-те місце (+1 позиція). Звання другої ракетки України, перебуваючи на 70-й сходинці (-3), утримує Ілля Марченко. Третім поміж лідерів вітчизняного тенісу є Сергій Стаховський, який залишився на 111-му місці в рейтинзі.

Футбол

На початку сезону донецький «Шахтар попередив, що свої домашні матчі в національних турнірах проводитиме не тільки у Львові. Як пояснював генеральний директор «гірницького» клубу Сергій Палкін, у місті Лева донецьких футболістів підтримують лише під час єврокубкових матчів. Коли ж доводиться зустрічатися з «Динамо» чи «Дніпром», на свою адресу «шахтарі» чують лише свист. Тож, за неперевіреною інформацією, матч 24-го туру проти столичного клубу «гірники» зіграють у Запоріжжі, на «Славутич-Арені».