Бідна Енджі

08.04.2016
Бідна Енджі

Анджеліна Джолі.

«Не родись красивою, а родись щасливою», — каже народна мудрість. Її варто було б нагадати і голлівудській зірці Анджеліні Джолі, яка в погоні за красою та популярністю опинилася на межі життя і смерті. За інформацією видання National Enquirer, актрису госпіталізували у зв’язку з критичним зниженням ваги — при зрості 169 см вона схудла до 35 кг. Репортери припустили, що у Лари Крофт, крім анорексії, може бути ще й параноя і рак.

Останнього Енджі боїться найбільше. У 2007 році саме від раку грудей померла її мама Маршелін. Сама актриса здала кров на аналіз і виявила, що у неї 87% ймовірності повторити долю мами. Щоб убезпечитися від цього, три роки тому Джолі позбулася обох грудей, а минулого року ще й видалила яєчники. Все це, пояснювала сорокарічна зірка, для того, щоб якнайдовше побути разом із дітьми (у Джолі та Бреда Пітта троє власних дітей і троє прийомних, а не так давно пішли чутки про бажання Енджі всиновити ще й хлопчика з Камбоджі). Втім схоже, щось пішло не так, бо останнім часом Джолі, яка і так вирізнялася стрункою фігурою, почала стрімко втрачати вагу.

До цього Анджеліна, яка не так давно активно розповідала в пресі про свої секрети щастя, всіма силами намагалася тримати марку. Вона з головою поринула в зйомки нового фільму та громадські справи, подорожуючи світом як посол доброї волі ООН. Втім саме знімки з її останнього візиту в Грецію, де актриса відвідала кілька таборів сирійських біженців, змусили забити тривогу — на фото Енджі була неймовірно блідою і виснаженою.

Стан здоров’я актриси позначився і на її стосунках із Бредом Піттом. Друзі родини розповідають, що Бред всіляко намагається переконати дружину більше їсти, тоді як Енджі сидить практично лише на воді та злаках. Це може мати фатальні наслідки: за однією інформацією, Пітт погрожує дружині піти від неї, якщо та не припинить знущатися над собою, за іншою — Енджі сама готова подати на розлучення, якщо чоловік не залишить її в спокої. Психологи ж кажуть,що у цій ситуації існують лише одні ліки — тільки любов і прийняття і можливість виговоритися перед тим, хто тебе зрозуміє.