Дубль два

06.04.2016

Кажуть, що в кожного з нас на планеті є свій двійник. Американцю Біллі Райту із штату Пенсильванія у цьому плані пощастило. Він знайшов у Великобританії чоловіка, як дві краплі води схожого на нього. Але ще більшим був його шок, коли дізнався, що той до всього є ще й повним його тезкою.

Перші підозри, що щось не так, закралися у британця, коли до нього в соцмережі постукався незнайомець (як з’ясувалося пізніше — друг американського Біллі Райта) і почав із ним спілкуватися, як зі старим знайомим. Спочатку британець спробував пояснити, що це якась помилка, а потім вирішив перевірити, в чому справа. Можна собі уявити його шок, коли він зайшов на сторінку свого американського тезки. «Я подумав, що це просто якесь божевілля. Наче хтось сфотографував мене, доки я не бачив. Дивлячись на фото Біллі, навіть мої друзі та близькі думали, що то я», — розповів британець.

Попри зовнішню схожість, долі обох Біллі Райтів виявилися різними. Американцю — 25 років, він живе в невеличкому містечку в Пенсильванії з дружиною та трьома дітьми і працює на металургійному заводі. Британець — на два роки молодший, ще не одружений, живе у Борнмуті і працює в будівельному бізнесі.

Тепер обидва Біллі Райти активно спілкуються в інтернеті і мріють про особисту зустріч. Головне, щоб рідні їх не переплутали.