Як у кіно

01.04.2016
Як у кіно

Г’ю Джекман.

Часто буває так, що герой без страху і докору на екрані в реальному житті виявляється повною протилежністю своєму образу. Проте це не про австралійського актора Г’ю Джекмана, зірки відомої серії про «Людей Х». Днями він, без вагань, кинувся на порятунок туристів, які не могли впоратися з морською хвилею.

Інцидент трапився на одному з пляжів Сіднея, де Джекман відпочивав із родиною. Актор із 15-річним сином Оскаром займався серфінгом, коли несподівано хвилі піднялися і почався шторм. У цей час Г’ю помітив неподалік чоловіка з донькою, які борсалися у воді й не могли здолати хвилі. Обоє вже вибивалися із сил і їх починало зносити в океан. Не роздумуючи, Джекман кинувся до них і допоміг вибратися на безпечне місце.

Цікаво, що в цей момент Оскар теж опинився у водяній пастці. Тож, допомігши туристам, Джекман поспішив на підмогу синові. Коли прибули рятувальники, всі вже були на березі в повній безпеці.

За цією рятувальною операцією спостерігали й інші відпочивальники, серед яких знайшлися шанувальники Джекмана, які зняли все на відео і виклали в інтернет. Сам Джекман, крім мужності, проявив також і незіркову скромність, повідомивши, що йому нічого сказати з цього приводу. Втім ці слова, як і сам випадок, лише збільшили і без того величезну армію фанів актора.