Усе своє ношу з собою

31.03.2016

Добре тим, хто подорожує без багажу. Бо зайві валізи не лише обтяжують подорож, а й вимагають додаткових трат на перевезення.

А от 32-річний Метт Боттен, пасажир британського лоукостера EasyJet, який летів із Лондона в Рейк’явік, вирішив зекономити 45 фунтів стерлінгів (64 долари) і перед посадкою в літак вдягнув на себе усі речі з валізи. До паспортного контролю він підійшов, вбраний у кілька футболок, джемперів і джинсів та зі змінною парою взуття, що стирчала із кишень штанів. Охоронців аеропорту насторожив такий дивний вигляд пасажира, однак після з’ясування обставин вони посміялися і пропустили Метта на борт. Щасливий Боттен тут же зробив селфі і розмістив винахідливе фото в соцмережах. Куди він подів свою валізу — залишив в аеропорту чи взяв із собою в салон — чоловік не пояснив.

Як з’ясували журналісти The Telegraph, які поширили цю новину, Метт Боттен не єдиний, хто намагався схитрувати. Втім іноді така економія вилазить боком. Видання згадало, що влітку 2015 року інший пасажир EasyJet узяв багаж із собою, вдягнувши на себе шість футболок, чотири джемпери, три пари джинсів, дві пари шортів, два піджаки і дві кепки. Його також пропустили на борт, однак під час польоту чоловікові стало зле і він знепритомнів від теплового удару.