Допливу до буйка

30.03.2016

Кохання, якщо воно надмірне, може перетворитися на своєрідну форму залежності, попереджають психологи. А будь-яка залежність може бути небезпечною для життя.

Утім причину дивної поведінки 65-річної британки Сьюзен Браун нині досліджують психіатри. А все почалося з того, що вона зі своїм чоловіком Майклом на борту судна «Марко Поло» вирушила у круїз. Однак чи то мандрівка видалася родині нудною, чи з’явилися інші плани, але в Португалії пара вирішила перервати круїз і повернутися додому літаком.

До аеропорту подружжя приїхало разом, але в натовпі місіс Браун втратила з поля зору свого чоловіка. І чомусь вирішила, що він повернувся на лайнер. Тож, не гаючи часу, британка і собі схопила таксі і кинулася назад у порт. А там виявила, що «Марко Поло» вже відійшов від причалу. У розпачі жінка вирішила наздогнати судно у будь-який спосіб і кинулася у воду.

Знесилену британку у відкритому морі через три години виловили місцеві рибалки. Лікарі констатували переохолодження і доправили Сьюзен до місцевого шпиталю. Крім терапевта, її також оглянули і психіатри.

Найцікавіше, що у цей час Майкл Браун успішно добрався до свого дому. Очевидно, що, загубивши дружину в аеропорту, він вирішив дочекатися половинку в літаку і пішов на паспортний контроль. Жіноча логіка спрацювала з точністю до навпаки.