Янгол на ймення Анжела

29.03.2016

Кажуть, коли Бог посилає дитину на землю, він дає їй у поводирі янгола. І не важливо, в якій подобі цей янгол з’явиться. Для маленької дівчинки, народженої в бразильському містечку Кампінас, таким янголом-охоронцем стала звичайнісінька безпритульна руда собака, що полюбляла ритися на міському смітнику. Саме там залишила немовля невідома жінка, яку тепер розшукує поліція.

А жителі містечка були шоковані, коли побачили собаку, яка вийшла з-за сміттєвих баків, обережно тримаючи в зубах немовля, за яким ще тяглася необрізана пуповина. Незважаючи на людей, тварина підійшла до найближчого будинку і поклала знахідку на порозі. Господиня дому, поборовши страх, оглянула малечу і виявила, що та жива. Викликані лікарі забрали дівчинку до лікарні і констатували, що вона абсолютно здорова і її життю більше нічого не загрожує.

Після цього випадку собака, яку назвали Анжелою, стала місцевою знаменитістю. Більше сотні бразильців зголосилися взяти її у свій дім. Утім сама Анжела залишилася вірною своїм звичкам і вибрала свободу. І, попри те, що її тепер підгодовує все містечко, і надалі полюбляє ритися у сміттєвих баках. Місцеві жителі жартують, що вона перевіряє, чи не потрібна ще комусь її допомога.