Котячий фетишизм

23.03.2016

Не секрет, що є киці, які надзвичайно люблять своїх господарів і вважають своїм обов’язком ділитися з ними впольованими трофеями — мишами, пацюками, кротами. А от шестирічна кицька на ім’я Бриджит із міста Гамільтон, що у Новій Зеландії, взялася тягати своїй власниці чоловічі труси та шкарпетки. Причому останні примудрялася приносити не поодинці, а парами.

Звідки кицька цупила трофеї, невідомо, однак за два місяці вона «вполювала» одинадцять «боксерок» і більше 50 шкарпеток. Розгублена власниця кицьки Сара Нейтан виставила в соцмережі фото з украденими речами та своїми вибаченнями і попросила всіх, хто впізнає своє, прийти і забрати. «Тепер це вже смішно. Напевне, комусь не вистачає цих речей», — написала вона. Втім, незважаючи на таку пропозицію, ніхто з сусідів не відгукнувся.

Зате фото помітили репортери і Бриджит стала зіркою. Сара Нейтан розповіла, що кицька раніше крала речі у членів родини, а потім почала носити речі з вулиці. На попередньому місці проживання Бриджит була менш перебірливою, а тут виробився стійкий «смак» саме до чоловічої білизни.

Тепер Сара Нейтан роздумує над тим, щоб знову змінити житло. Родина планує переселитися за місто, подалі від сусідів. Бо і справді, мало що можуть подумати.