Українка Соня

23.03.2016
Українка Соня

Соня Євдокименко.

Секрет вічної молодості і краси, які так старанно оберігає Софія Ротару, схоже, передається у спадок. Принаймні її 15-річна онука Соня Євдокименко вже починає привертати увагу дизайнерів та редакторів модних журналів. Ще рік тому її запросила стати обличчям свого бренду її хрещена, відома українська модельєрка Лілія Пустовіт. А нещодавно український глянець Elle, який відзначає своє 15-річчя, поставив на обкладинку фото юної Софії як ровесниці журналу і головної героїні квітневого номера.

Робити перші кроки в модельному бізнесі Софії допомагає її старший брат Анатолій. Кілька років він пробував себе як фен-фотограф і навіть деякий час працював в одній із Лондонських модельних агенцій. Зараз він свій вільний час віддає музиці, але смак до фото лишився, тож його фото сестри в соцмережах викликають величезний інтерес.

На сьогодні Софія встигла не лише знятися для кількох рекламних кампаній відомих модельних брендів, але й узяти участь у показах в рамках Тижня моди в Нью-Йорку. Судячи з фото, бути моделлю їй подобається. А багато хто із знавців світу моди зазначає, що своєю зовнішністю та працелюбністю Соня нагадує супермодель 90-х Сінді Кроуфорд.