Містер Чізбургер

16.03.2016

Які лише чудернацькі імена ми можемо зустріти у виборчих списках! Тут і атака клонів Дарта Вейдера, і Василь Противсіх, і навіть Усама бен Ладен, яким ледь не стала на початку 2000-х запоріжанка Олена Солод. Але то ж вибори! А от 33-річний житель Лондона без жодної політики змінив ім’я Саймон Сміт на... Подвійний Чізбургер з Беконом — Bacon Double Cheeseburger.

А почалося усе з банальних жартів у чоловічій компанії з приводу кумедних імен. Розігріті спиртним, Саймон із друзями засперечалися, чи могли б вони обрати собі щось подібне. Перше, що спало на думку Саймонові, — назва улюбленої страви з ресторану Burger King. Чому на ранок, протверезівши, чоловік таки вирішив піти до кінця, залишається загадкою. Однак тепер він усі листи і документи підписує B.D. Cheeseburger.

Як зізнається новоспечений містер Чізбургер, зміна імені не вплинула на його кар’єру в галузі нафтової та газової промисловості. Батько Саймона поставився до його витівки з гумором. А от мама і наречена в шоці. Остання тепер серйозно замислилася, а чи не зачекати з весіллям? Бо ставати місіс Чізбургер — це, погодьтеся, не кожен зрозуміє.