Самотня кралечка?

15.03.2016
Самотня кралечка?

Джулія Робертс.

Хронікерів світського життя хлібом не годуй, а дай погадати, хто коли одружиться і хто коли розлучиться. Днями черга дійшла і до «кралечки всіх часів і народів» Джулії Робертс, яка вже 14 років як одружена з простим оператором Деніелем Модером, разом з яким вони виховують трьох дітей.

За інформацією таблоїдів, які, як завжди, посилаються на «друзів сім’ї», стосунки в родині почали псуватися ще на початку 2015 року, після смерті мами Джулії. Не допомогло і втручання сімейного психолога – все частіше Джулія почала з’являтися на світських вечірках сама або й узагалі ігнорувати їх, як у випадку з останньою церемонією «Оскар». За чутками, питання про розлучення практично вирішене, але пара не може дійти згоди щодо опіки над дітьми: Модер побоюється, що суд може обмежити його право бачитися з ними.

Утiм чутки про тріщину у стосунках однієї із найзразковіших голлівудських пар точаться вже більше року. Можливо, і цього разу репортери видають бажане за дійсне. Враховуючи те, що Джулія досить довго боролася за право бути поряд із коханим (на момент їхньої зустрічі Модер був одружений і його родина була категорично проти роману з актрисою, яку після виходу на екрани фільму «Кралечка» часто плутали з її героїнею) і протягом чотирнадцяти років давала всіляко зрозуміти, що кохання і родина для неї набагато дорожчi і за кар’єру, і за світське життя, важко повірити, що вона так легко усе перекреслить. Тим більше що інших чоловіків біля неї поки що не видно.