«Ой ти, старий дідуган»

10.03.2016
«Ой ти, старий дідуган»

Джеррі Голл.

«Коханню вік усяк підвладний», — сказав поет. Підтвердженням цього стала шлюбна церемонія, яка відбулася цими вихідними у церкві Сент-Брайдс на Фліт-стріт у Лондоні, яка вважається «духовним притулком» британських засобів масової інформації. Обітницю перед вівтарем кохати до смерті за тиждень до свого 85-річчя дав мільярдер і медіа-магнат Руперт Мердок, до медіа-імперії якого належать 120 ЗМІ у п’яти країнах. А його обраницею стала відома у 80-х супермодель та екс-подруга соліста британського гурту The Rolling Stones Міка Джаггера 59-річна Джеррі Голл.

Незважаючи на 22 роки, прожиті з Джаггером, та чотирьох спільних дітей, це перший офіційний шлюб Джеррі Голл, оскільки їхній шлюб, узятий на Балі, британська Феміда визнала недійсним. Натомість для Мердока це вже четверта спроба побудувати родинне гніздечко. Найдовшим — 32 роки — був союз із другою дружиною Анною, яку Мердок залишив у 1999 році, виплативши 1,7 мільярда доларів в активах та 110 мільйонів готівкою відступних, і вже через сімнадцять днів одружився з 30-річною китаянкою Венді Денг. «Спроба №3» тривала до 2013 року. Від попередніх шлюбів у мільярдера є шестеро дітей, а разом із Джеррі вони мають тринадцять онуків.

Стосунки Руперта Мердока та Джеррі Голл почалися влітку минулого року, а заручини відбулися у січні в Лос-Анджелесі, де пара брала участь у церемонії нагородження кінопремією «Золотий глобус». Довго тягнути з весіллям «молодята» не стали. За словами речника пана Мердока, пара «у захваті, що одружиться, і з радістю дивиться у майбутнє».

Не відстають від Лондона і російські зіркові «дідусі-розбійники». Днями 80-річний Армен Джигарханян утік із лікарні, щоб скромно розписатися з 36-річною Віталіною Цимбалюк-Романівською, яка не виключає можливості народити йому дитину. Сподівається на нащадків і 84-річний актор Іван Краско, який готується до весілля з 24-річною студенткою.