Вагітність — не завада

03.03.2016
Вагітність — не завада

Енн Хетеуей.

Премія «Оскар» — це не лише підстава для того, щоб поговорити про досягнення у кіномистецтві, а й можливість попліткувати про своїх улюбленців. Не дивно, що акторів, які проходять червоною доріжкою, розглядають ледь не під мікроскопом. І будь-яка зміна зовнішності чи поведінки стає щедрим джерелом для домислів та власних припущень.

Тож варто було з’явитися на церемонії популярній актрисі Різ Уїзерспун в облягаючій сукні, яка не приховувала, а підкреслювала округлий животик 39-річної зірки, як одразу поповзли чутки про її можливу вагітність. Утiм цілком може бути, що «білявка в законі» просто вирішила ні в чому себе не обмежувати, бо папараці уже не вперше фіксують її у вбранні iз зовсiм не ідеальним животом. Сама актриса ці чутки поки не коментує.

Зацікавилися любителі смажених фактів і вбранням та фігурою іншої оскароносної актриси Кейт Вінслет. Особливо після того, як помітили, що зірка «Титаніка» жваво про щось розмовляє із подругами Брі Ларсон та Кейт Бланшет, а ті зацікавлено мацають її живіт. Утім, представники Кейт поспішили запевнити, що дівчат зацікавила тканина, з якої була пошита сукня Вінслет, а геть не її стан. Слід нагадати, що у 40-річної Кейт уже є троє дітей від трьох попередніх шлюбів.

А от акторці Енн Хетеуей, яка була удостоєна «Оскара» у 2013 році за роль другого плану в мюзиклі «Знедолені», приховувати нічого — вона от-от має народити свого первістка. Однак це не завадило їй прийти на церемонію з чоловіком Адамом Шульманом і з гордістю демонструвати публіці свій уже чималий животик. Цікавий стан не завадив зірці залишитися і на традиційну вечірку і святкувати перемогу колег аж до ранку. Також серед гостей була помічена британська актриса Емілі Блант, яка чекає на другу дитину.

Утiм багатьох своїх улюбленців глядачі так і не дочекалися. Цьогорічного «Оскара» проігнорували Анджеліна Джолі та Бред Пітт, Джонні Депп та Ембер Херд, Дженіфер Еністон і Джастін Теру, Джордж та Амаль Клуні, Сандра Балок, Майкл Дуглас та Кетрін Зета-Джонс, Джулія Робертс, Сара Джесіка Паркер, Том Круз, Камерон Діас. А також чорношкірі актори Віл Сміт і Джада Пінкет-Сміт, які ще раніше закликали бойкотувати церемонію через відсутність серед домінантів афроамериканців. До речі, і телерейтинг цьогорічного «Оскара» став найнижчим за останні сім років.