Якщо любиш — чекай!

01.03.2016
Якщо любиш — чекай!

Наталія Орейро.

Любов — як багаття, а розлука — як вітер: слабкі почуття вона гасить, а сильні — лише роздмухує. У цьому переконалася відома аргентинська співачка і акторка Наталія Орейро, яка чотири місяці тому вирішила проміняти старшого від неї на 20 років лідера групи Divididos Рікардо Мольо, з яким прожила у шлюбі чотирнадцять років, на молодого колегу-коханця Бенхаміна Вікунью.

З Беном Наталі зблизилася під час зйомок серіалу «Серед Канібалів», де вони теж грали коханців. Можливо, інтрижку з на той час одруженим чоловіком і батьком трьох дітей вдалося б списати на рекламний трюк із метою підігріти інтерес до картини, але серіал не сподобався публіці і продюсер вирішив не розтягувати картину до 120 серій, а скоротити наполовину. Тож у розпал свого роману коханці опинилися без можливості бути разом і з нерозтраченими почуттями. Які, зрештою, взяли гору, тож актори продовжили стосунки поза екраном, залишивши своїх благовірних із дітьми.

Рікардо Мольо в цій ситуації повівся як справжній джентльмен. Він не став подавати на розлучення. Більше того, він всіляко опікувався Орейро і навіть провів її в аеропорт під час недавніх її гастролей в Росію. Натомість Бен, скориставшись відсутністю коханої, завів собі чергову інтрижку на знімальному майданчику фільму «Червона нитка», за чим його і застукала колишня дружина, модель Кароліна «Пампіта» Ардохайн. А застукавши, поспішила розписати про це в соцмережах з усіма подробицями. Як і варто було сподіватися, запис потрапив на очі Наталі, що й вирішило остаточну долю їхніх стосунків.

Тож після гастролей Наталі повернулася до чоловіка, і, схоже, пара вирішила все забути і почати спочатку. А от Бен тепер кусає лікті, добиваючись через адвокатів права бачитися з дітьми. А тим часом Пампіта подала на розлучення і сподівається відсудити їхній будинок в Буенос-Айресі, 3 мільйони доларів відступних та щомісячні аліменти. Якщо це станеться, вона стане багатою нареченою, а Бен — повним банкрутом.