«Д’Артаньян» у лігві «зрадників»

«Д’Артаньян» у лігві «зрадників»

Іs fecit cui prodest — зробив той, кому це вигідно — це латинське прислів’я могло б слугувати епіграфом до історії з оприлюдненою стенограмою РНБО від 28 лютого 2014 року. Через два роки після події «несподівано» сплив секретний документ, що вийшов зі стін Ради нацбезпеки та оборони і котрий характеризує чинного голову цієї установи (а ним є Олександр Турчинов) якнайкращим чином.

Адвокати-«фронтовики»

Адвокати-«фронтовики»

Усі партійні заходи та заяви «Народного фронту» останнім часом і так не сприймалися всерйоз. А після того, як нинішні вожді в процесі розіграшу народу за чечетовською комбінацією «розвели як кошенят» навколо «відставки» Кабміну та залишили за собою всі попередні важелі впливу на ситуацію в країні, то й поготів. Ну а на Вінниччині — тим більше.

Кличка та Бобула — в прокурори?

Кличка та Бобула — в прокурори?

«Я вітаю дуже рішуче і дуже важливе рішення, прийняте Президентом України щодо відставки Генерального прокурора України, це сприятиме реформуванню прокуратури в подальшому. А тепер завдання Президента і Верховної Ради — досягти згоди щодо кандидатури нового Генерального прокурора. І тут я підкреслив би декілька ключових характеристик такої особи.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кріпаки ХХІ століття

Кріпаки ХХІ століття

Прийнятий нещодавно Верховною Радою закон №3700, який дозволяє партійним лідерам виключати кандидатів у депутати вже після виборів, і досі перебуває в центрі уваги як суспільства, так і істеблішменту.

Всі статті рубрики