Худюща як Депп

26.02.2016
Худюща як Депп

Лілі-Роуз Мелоді Депп.

16-річна донька Джонні Деппа та французької співачки Ванеси Параді впевнено починає завойовувати модну індустрію. Ще рік тому вона стала обличчям лінії окулярів легендарного будинку моди Chanel, а нині підписала ще кілька контрактів з іншими відомими дизайнерами. Шанувальників моди захоплює схожість дівчини на свою маму, хоча всі відзначають, що у Лілі-Роуз є свій характер і свій шарм.

Втім надмірне захопленнями стандартами моди, схоже, не пішло на користь дівчині. Прихильники її почали помічати, що Лілі-Роуз, яка й до того не відзначалася надмірною вагою, на останніх фото взагалі почала світити кістками. Дівчину звинуватили в пропаганді анорексії і почали вимагати, щоб вона припинила сидіти на дієтах.

Сама Лілі-Роуз зміну своєї зовнішності не коментує. Крім модельного бізнесу, вона пробує себе і в татовій професії. Два роки тому вона разом із Джонні Деппом знялася в молодіжній хорор-комедії «Любителі йоги», а півроку тому розпочала зйомки у фільмі «Планетарій»,де її партнеркою стане Наталі Портман. Також Лілі-Роуз уже отримала запрошення зіграти американську танцівницю Айседору Дункан у фільмі, який так і називатиметься — «Танцівниця». Щоправда, її роль не буде головною — картина присвячена Лої Фуллер, легендарній основоположниці стилю модерн. Можливо, зйомки в картині змусять Лілі-Роуз звернути увагу на свій вигляд, адже, як відомо, Айседора Дункан не відрізнялася кістлявістю, та й взагалі, на початку минулого століття в моді були округлі жіночі форми.