Не було б щастя...

24.02.2016
Не було б щастя...

Кейт Мосс.

Стаєш на лижі — не втрачай голову. Схоже, відома британська модель Кейт Мосс забула цю істину, потрапивши на відомий гірськолижний курорт Верб’є у швейцарських Альпах. Спускаючись із крутосхилу, вона втратила рівновагу і шкереберть скотилася з гори. В результаті падіння вона отримала множинні забої, розтягнення і сильно пошкодила колінний суглоб, тож до Лондона модель повернулася в бинтах і на милицях. Через травму їй довелося скасувати всі заплановані на березень заходи, однак усі поставилися до такого форс-мажору з розумінням. «Ми сподіваємося, що все обійдеться і Кейт скоро повернеться до роботи. Падіння могло обернутися для неї чимось набагато серйознішим», — сказали в одному з рекламних агентств, де працює Кейт.

Утім така непередбачувана відпустка, схоже, тільки потішила зірку. До Лондона вона повернулася у супроводі свого нового бойфренда, фотографа графа Ніколая фон Бісмарка, праправнука легендарного «залізного канцлера», з яким і відпочивала в Альпах. Тепер подейкують, що пара шукає спільне житло, щоб більше часу бути разом.

Роман із 29-річним сином близької подруги, графині Дебоннейр фон Бісмарк, власниці модного бутіла в Лондоні, 41-річна Кейт закрутила ще восени минулого року. Не так давно парочка вирушила у відпустку до Бразилії, а в січні Ніколай подарував Кейт діамантову каблучку, успадковану від двоюрідної бабусі. Попри це, Кейт Мосс досі офіційно є дружиною музиканта Джеймі Хінса і носить його обручку. Проте ще влітку минулого року Кейт оголосила, що вона вирішила розлучитися із чоловіком, і зараз справа лише за адвокатами.