ХРОНІКА

24.02.2016

Теніс

Турнір WTA в Досі (Катар, призовий фонд — 2,5 млн. доларів). Перше коло. Вінчі (Італія, 9) — Цуренко (Україна) — 6:2, 6:1. Аллертова (Чехія) — Світоліна (Україна, 15) — 7:5, 6:4.

Турнір АТР в Акапулько (Мексика, призовий фонд — 1,4 млн. доларів). Перше коло. Марченко (Україна) — Томмі (США) 6:2, 7:6.

* * *

Після публікації оновленого рейтингу ATP титул другої ракетки України перейшов від Сергія Стаховського до Іллі Марченка, котрий мінімально покращив свою позицію (85-те місце). А от Стах, за підсумками звітного періоду, опустився з 81-ї на 92-гу позицію. Кращим з українців, як і раніше, залишається Олександр Долгополов, обіймаючи наразі 32-гу сходинку (+1 позиція).

Футбол

Втративши місце в тренерському штабі національної збірної України, Олександр Заваров продовжить роботу в ФФУ — в комітеті збірних. До того ж у екс-помічника Михайла Фоменка будуть й інші обов’язки, які він виконуватиме у статусі радника президента федерації з питань підготовки національної збірної до фінальної частини Євро-2016.

Художня гімнастика

Як інформує міністр молоді та спорту Ігор Жданов, юна надія української художньої гімнастики 17-річна Елеонора Романова, уродженка окупованого нині Краснодона, що на Луганщині, планує змінити громадянство й продовжити свої виступи за збірну Росії.