Блондинка з блакитними очима

19.02.2016
Блондинка з блакитними очима

Келлі Рорбах.

Що не кажіть, а постійність — це чоловіча риса. І відомий актор і ловелас Леонардо ді Капріо не зраджує своїм звичкам, міняючи практично щороку наречених і обираючи на цю роль високих і довгоногих красунь-блондинок з блакитними очима. І, при цьому, не затримуючись надовго у статусі вільного кавалера.

От і цього разу: щойно на початку року Лео розійшовся з черговою нареченою-моделлю Келлі Рорбах, яку вже навіть встиг познайомити зі своїми батьками, як його вже помітили в компанії прекрасної ірландки, ведучої британського каналу ITV Лаури Вілмор. І хоча досі актор «спеціалізувався» переважно по топ-моделях, новий вибір теж не випадковий — Лаура увійшла до рейтингу 35 найвродливіших телеведучих світу.

Познайомилися міс Вілмор та 41-річний номінант на премію Оскар на вечірці після церемонії вручення премії BAFTA, якою Британська академія кіно і телебачення щороку нагороджує за найвищі досягнення в цій галузі. Варто зазначити, що ді Капріо був одним із героїв вечора, отримавши нагороду як кращий актор року за роль у фільмі «Легенда про Гью Гласса». За інформацією таблоїда The Sun Лео та Лаура відкрито фліртували протягом вечірки, а після цього рушили в номер актора, де телеведуча пробула до п’ятої години ранку.

Чи обернеться це знайомство черговим романом, чи так і залишиться лише приємною інтрижкою, покаже час. Як і те, чи є у 30-річної ірландки шанс стати місіс ді Капріо. На останнє взагалі надії мало — красунчик Лео ще жодного разу не довів справу до весілля.