Принцес багато не буває

12.02.2016
Принцес багато не буває

Кейт Міддлтон.

Здається ще зовсім недавно — 28 квітня 2011 року — вся Британія святкувала весілля старшого сина принцеси Діани і принца Чарльза Вільяма та його обраниці, чарівної Кейт Міддлтон. За неповні п’ять років Вільям та Кейт устигли вже двічі потішити британців новинами про поповнення у своїй родині — 22 липня 2013 року світ побачив маленький принц Георг, а 2 травня минулого року в нього з’явилася сестричка Шарлотта. І, схоже, зупинятися на досягнутому щаслива пара не збирається — у британській пресі все частіше зринає інформація про можливу третю вагітність графині Кембриджської.

Підставою для чуток стало зменшення кількості появи герцогині на публіці у зв’язку з поганим самопочуттям. Всюдисущі репортери тут же знайшли інформаторів із Букінгемського палацу, які розповіли, що Кейт Міддлтон, очевидно, важко справляється з новим навантаженням, через що постійно доводиться коригувати графік присутності на офіційних заходах. І тепер королівська родина ламає голову, як викручуватися, адже навесні Вільям і Кейт мають запланований візит до Індії та Бутану, в квітні усі святкуватимуть 90-річчя королеви Єлизавети, а за тиждень мають відбутися урочистості з нагоди п’ятиріччя їхнього власного весілля. Подейкують, що і сам Вільям не в захопленні від новини і волів би трішки зачекати з тим, щоб знову ставати щасливим татком. Утім остання заява, швидше за все, зумовлена хвилюванням за стан дружини, яку Вільям дуже любить.

Самі ж британці вважають, що принців і принцес багато не буває і пильно стежать за новинами з Букінгемського палацу. І поповнення в королівській родині їх тільки тішить. Не так давно вони визнали Кейт Міддлтон найстильнішою мамою Британії. Втім усі жінки британської королівської родини завжди відзначалися бездоганним смаком. А ще — щирістю і відкритістю, за що британці їх просто обожнюють.