ХРОНІКА

11.02.2016

Футбол

Першим офіційним кандидатом на пост президента Української прем’єр-ліги став Володимир Генінсон, який до останнього працював виконавчим директором ФФУ. Власне, цього функціонера називають і головним претендентом на, по суті, вакантну посаду, адже подейкують, що нинішній очільник УПЛ Віталій Данилов уже давно не займається справами елітного дивізіону.

Біатлон

За повідомленням офіційного сайта ФБУ, члена національної збірної Ольгу Абрамову тимчасово відсторонено від змагань через позитивний допінг-тест. У пробі спортсменки, котра була взята на початку року під час етапу Кубка світу в Рупольдінгу, виявлений заборонений препарат мілдронат. Як ідеться в поширеній федерацією інформації, в результаті з’ясування обставин встановлено, що за медичними показаннями і відповідно до призначення лікаря Абрамова дійсно приймала цей препарат у листопаді 2015 року. Тоді як мілдронат до списку заборонених потрапив лише з
1 січня 2016 року. Відтак до остаточного з’ясування обставин та фінального рішення Міжнародного союзу біатлоністів спортсменка не братиме участі в міжнародних змаганнях.