Випробування вовками

03.02.2016
Випробування вовками

Демі Ловато.

Хтось мріє відзначити свій день народження в гучній компанії, хтось — наодинці з коханою на морському узбережжі, хтось — просто вдома в родинному колі. І популярна американська співачка і актриса Демі Ловато підготувала для свого хлопця, актора Вілмера Вальдерама, справжній сюрприз, запросивши відсвяткувати його 36-річчя... у притулку для вовків.

Схоже, Вілмер випробування вовками пройшов на «відмінно». На фото, викладених у соцмережах, він із Демі годує вовків із руки, чухає їх за вухами, як звичайних псів, і вони не виявляють жодної агресії. Як зазначається в коментарях, до притулку тварини потрапили за різних обставин: когось поранили мисливці, хтось потрапив у капкан, когось підібрали ще маленьким вовченям. Судячи зі щасливого виразу облич Демі та Вілмара, сюрприз сподобався обом.

Демі з Вілмаром не так давно скромно відзначили шосту річницю свого знайомства. На початку роману ходили чутки про розрив пари, однак потім стосунки знову налагодилися. Втім, незважаючи на ідилію, одружитися Вілмер поки не пропонує. Можливо, як у тому анекдоті, боїться зіпсувати кохання шлюбом. Зрештою, куди поспішати, якщо і так усе добре?