Хоробре і закохане серце

02.02.2016
Хоробре і закохане серце

Мел Гібсон і Розалінда Рос.

Сивина в бороду — біс у ребро. Так можна прокоментувати чутки, які поширили західні таблоїди, розповідаючи про заручини відомого голівудського актора Мела Гібсона зі своєю новою пасією, більш як удвічі молодшою від нього. Незважаючи на 34-річну різницю у віці, зірка «Хороброго серця» запропонував коханій стати його офіційною дружиною, і та, начебто, відповіла згодою.

Мел та Розалінда познайомилися влітку минулого року на зйомках фільму «З міркувань совісті», де Гібсон був режисером, а дівчина входила до режисерської групи як помічник сценариста. Крім сценарних талантів, Розалінда може похвалитися званням чемпіона з вольтижу (кінної акробатики). Цікаво, що перша дружина Гібсона Робін Мур теж була гімнасткою і каскадеркою.

Спочатку закохані приховували від публіки свої почуття, а потім почали з’являтися разом на світських заходах. Зокрема — і на нещодавній церемонії вручення «Золотих глобусів». Папараці навіть запідозрили, що Розалінда вагітна, однак ці чутки не підтвердилися. Втім, дітей у відомого актора і так достатньо: Робін Мур, з якою разом вони прожили 28 років, народила йому аж семеро нащадків. Ще одну донечку подарувала російська піаністка Оксана Григор’єва, яка пішла до Гібсона від «агента 007» Тімоті Далтона. Щоправда, їхній шлюб виявився короткотривалим: чи то через те, що Гібсон розпускав руки, чи через поведінку Оксани.

З Розаліндою ж, переконаний новоспечений наречений, у них усе буде всерйоз і надовго. Весілля молодята збираються відгуляти уже цього року влітку на одному із островів Балі. Гостей на урочистості запрошувати не планують — щоб не наврочили. Та й, зрештою, навіщо їм ті гості?