Принцеса для принца

20.01.2016
Принцеса для принца

Об’єкт кохання Гаррі — прекрасна Марія-Олімпія.

Після одруження старшого сина принца Чарльза і принцеси Діани Вільяма та народження двох його дітей любителі світських хронік якось забули про його брата, принца Гаррі. Але не зовсім. Днями британські таблоїди пустили чутки про те, що він по вуха закохався. Обраницею принца стала 19-річна блондинка, донька кронпринца Греції принцеса Марія-Олімпія.

Дівчина уже спробувала себе в ролі моделі, пройшовши стажування в модному домі Діор, і вже з’явилася на обкладинках кількох журналів, увійшовши до десятка найбільш стильних принцес світу. Крім цього, вона почала вивчати графічний дизайн та історію мистецтв у Нью-Йорку.

Закохані познайомилися не так давно — на одній зі світських вечірок їх представила одне одному двоюрідна сестра Гаррі, принцеса Йоркська Бертріс, яка товаришує з Марією-Олімпією. Але вже спланували до Великодня гайнути разом у Швейцарію покататися на лижах на одному з курортів.

Як повідомляє видання New Idea, яке першим поширило цю інформацію, старший брат принца не проти таких стосунків. «Вільям і Кейт схвалюють вибір Гаррі. Марію-Олімпію вони вважають його найкращою дівчиною. Вони раді, що Гаррі нарешті заспокоївся і готовий споважніти», — цитує видання слова джерела, наближеного до королівської родини.

А британці завмерли в очікуванні нового весілля. Бо кого-кого, а королівську родину в Британії таки люблять.