Між другим і третім — перерва невелика

15.01.2016
Між другим і третім — перерва невелика

Лів Тайлер.

Схоже, зірці кіносаги «Володар перстнів» та «Армагедону» Лів Тайлер понад усе сподобалася роль мами. У лютому минулого року ельфійська королева народила своєму коханому, футбольному агенту Дейву Гарднеру, сина, якого назвали Сейлор Джин. І ось у соцмережах з’явилося повідомлення, що актриса знову носить під серцем дитину.

Ці чутки підтвердила і сама Лів Тайлер, яка опублікувала в Instagram фото з уже помітним животиком, додавши до нього зворушливі слова: «Боже, здається, лелека знову відвідає нас! У моєму животі росте маленький Тайлер Гарднер. Наша сім’я росте! Я нймовірно вдячна. Дейв Гарднер, я люблю тебе».

Нагадаємо, що це буде вже третя дитина Лів і друга спільно з Дейвом Гарднером. У Тайлер є ще 11-річний син Майло від її шлюбу з музикантом Ройстоном Ленгдоном. І цей стан актрисі дуже подобається. «Найсмішніше в тому, щоб знову бути вагітною, це як у тобі течуть ці мамчині гормони... Ти більше відчуваєш власне тіло, і  це робить мене кращою матір’ю для Майло. Ти сама стаєш більш схожа на дитину...», — розповідала вона ще під час другої вагітності. Тоді ж вона знялася в модному проекті бренду Proenza Schouler.

За прогнозами, дитина з’явиться на світ у травні-червні. Про її стать іще нічого не повідомляють. Як і про плани Лів та Дейва на подружнє життя. Відомо, що на Різдво 2014-го закохані заручилися, однак тепер весільні плани очевидно знову доведеться відкласти. Втім для Голлівуду такий стан речей — не дивина. Було б кохання.