Любов зла

06.01.2016
Любов зла

Лана Дель Рей.

Відомі особистості часто потерпають від настирливих проявів любові з боку їхніх фанів. Найбільш віддані супроводжують своїх кумирів на всі концерти, ночують біля їхніх будинків, намагаються всіляко привернути до себе увагу зірки. Однак часто таке захоплення межує з божевіллям.

Жертвою таких фан-терористів стала й американська співачка Лана Дель Рей. Днями вона звернулася до суду з проханням захистити її від двох настирливих фанаток, які перетворили її життя на справжній жах: їздили за Ланою по всіх концертах, вигукували її ім’я, неодноразово заявляли про суїцид та погрожували співачці.

Справа дійшла до того, що вони цілодобово чатували на 30-річну виконавицю під дверима її дому. Через це Дель Рей була вимушена переїхати в інше місце, але неадекватні шанувальниці знайшли її й там, знову оселившись під вікнами і ночами вигукуючи ім’я співачки. Зрештою авторка хітів найняла цілодобову охорону, заявивши, що вона непокоїться за власну безпеку.

«Терористками» виявились громадянки Росії Юлія Поздіна і Наталія Криницина. Американський суд визнав право співачки на спокійне життя і заборонив екзальтованим фанаткам наближатися до співачки ближче, ніж на 100 ярдів (91 метр). Втім, невідомо, чи це матиме результат, бо, як відомо, декому закон не писаний.

Нагадаємо, 2013 року Лана Дель Рей виступала в Києві, змусивши весь зал встати і весь концерт прослухати стоячи. До слова, квитки на її концерт тоді були не з дешевих: від 400 до 4 000 грн.