Трагедія від коміка

23.12.2015
Трагедія від коміка

Ліворуч — «міс Колумбія», у якої щойно забрали корону «міс Всесвіт». Праворуч — «справжня» переможниця з Філіппін.

Цього року два головні конкурси краси — «Міс світу» на китайському острові Хайнань та «Міс Всесвіт» в американському Лас-Вегасі — відбулися майже одночасно. І якщо «світове» змагання, про яке «УМ» писала вчора, запам’яталося першою в історії перемогою іспанки, то фінал змагання за корону «всесвітньої міс» вразив глядачів своїм драматизмом. Адже спершу переможницею назвали не ту дівчину! І щойно вона почала приймати привітання та квіти, корону довелося віддати іншій...

Винуватцем конфузу став ведучий конкурсу, комедійний актор Стів Харві. Зачитуючи ім’я переможниці з папірця, який передало йому журі, Стів переплутав місцями пункти «перша віце-міс» та власне «міс Всесвіт», і оголосив про перемогу представниці Колумбії Аріадни Гутьєррес. Попередня володарка титулу, також колумбійка Пауліна Вега, радо надягла корону на голову співвітчизниці... і тут Харві заявив, що помилився. А насправді перемогла «міс Філіппіни» Пія Вуртцбах.

Згодом Стів спробував вибачитися перед обома красунями у своєму «Твіттері», але знову невдало. Написавши, що «щиро перепрошує «міс Колумбію» та «міс Філіппіни» за величезну помилку» й «почувається жахливо», комік неправильно написав англійською назви обох країн. Коли йому на це вказали, Харві швидко видалив повідомлення й переписав його по-новому, але запізно — увесь інтернет уже гудів про «черговий ляп цього придурка».

Сердешну «міс Колумбію» тепер утішають усім світом. А президент країни Хуан Мануель Сантос заявив, що Колумбія пишається своєю зіркою, яка «для нас назавжди залишиться нашою «міс Всесвіт»!

Сама Аріадна, втираючи гіркі сльози після драматичного фіналу, запевнила, що не так уже й засмутилася: «Усе, що робиться, не випадково... А я дуже щаслива за переможницю!»

Переможниця ж назвала церемонію «дуже незвичною — цілком у дусі 2015-го».

26-річна Піа — професійна модель. Її батько — німець, і народилася дівчина у ФРН, але згодом сім’я переїхала на батьківщину її матері-філіппінки. За чутками, «міску» пов’язують романтичні стосунки з президентом Філіппін Бенігно Акіно ІІІ.

Загалом у конкурсі «Міс Всесвіт-2015» узяли участь представниці 83 країн. До п’ятірки найкращих, окрім філіппінки і колумбійки, увійшли також «міски» зі США, Франції та Австралії. Українка Ганна Вергальська не потрапила навіть у топ-15.