Спроба номер три

15.12.2015
Спроба номер три

Єва Лонгорія.

«Відчайдушна домогосподарка» Єва Лонгорія наважилася знову розпалити сімейне вогнище. Кінозірка виклала у своєму блозі фото палкого поцілунку з бойфрендом, 47-річним мексиканським бізнесменом Хосе Антоніо Бастоном, і написала «Ну-у-у, словом, це сталося...»

На те, що саме «сталося», неоднозначно натякають позначки під знімком: «заручини», «Дубай», «щастя».

Для Лонгорії це буде вже третій шлюб. У 2002-2004 роках вона була заміжня за зіркою серіалу «Головний шпиталь» Тайлером Крістофером. Цей шлюб виявився невдалим, але невдовзі після розлучення Єва зустріла своє велике кохання — французького баскетболіста Тоні Паркера з клубу НБА «Сан-Антоніо сперз». Тендітна актриса й великий спортсмен були дуже ефектною парою, а їхнє весілля у паризькій церкві ХІІ сторіччя — дуже красивою церемонією. Та не допомогло навіть «щасливе число» вінчання — 07.07.07. Через три роки Єва подала на розлучення — з’ясувалося, що Тоні ледве не з першого дня шлюбу її зраджував...

Хочеться вірити, що третій раз для Лонгорії таки стане щасливим. Із власником великого мексиканського телехолдингу Хосе Антоніо вона познайомилася 2013 року, і бізнесмену довелося досить довго доводити розчарованій у коханні зірці серйозність своїх почуттів. Схоже, це в нього вийшло.

«Мені 40 років? Я не можу в це повірити! — зізналася Єва в одному з нещодавніх інтерв’ю. Зараз я почуваюся набагато молодшою, ніж п’ять років тому. А все через те, що я нарешті впевнена в собі і знаю, де і з ким хочу бути. Я по-справжньому, просто по вуха закохана... І дякую Богу за кожну мить разом із Хосе».