Час прибрати торішню ялинку

11.12.2015
Час прибрати торішню ялинку

Ріанна в одязі зі своєї колекції.

Барбадоська співачка Ріанна, яка цього року стала креативним директором спортивного бренду Puma, вперше візьме участь у Нью-Йоркському тижні моди не як запрошена зірка «першого ряду», а як дизайнер. Як повідомляє американська преса, перший подіумний показ колекції Puma by Rihanna відбудеться 12 лютого 2016 року.

Ріанна й раніше співпрацювала з виробниками одягу — її колекція для бренду River Island навіть була показана на Тижні моди в Лондоні 2013 року. А тепер настала черга дизайнерського дебюту й у Новому Світі.

А поки що Рірі готується до Різдва та Нового року. Зокрема, зірка нарешті придумала, куди подіти свою торішню ялинку: виставити на аукціон, а отримані з продажу кошти віддати на благодійність.

Звісно, йдеться не про засохле деревце, яке «забули» викинути з минулорічних свят, а про справжній витвір мистецтва. Чорну футуристичну «ялинку», прикрашену 20 тисячами кристалів, для співачки створив художник Хорхе Морфін. А Ріанна ще й додала їй цінності, оздобивши своїм автографом.

Стартова ціна лоту — 6 тисяч доларів, але організатори аукціону розраховують отримати за мистецьке дерево від Ріанни щонайменше тисяч 15. Усі гроші підуть у благодійний фонд, створений самою співачкою три роки тому.