Тіло як натхнення

09.12.2015
Тіло як натхнення

Спортивна Джессіка Сімпсон.

Американська співачка й актриса Джессіка Сімпсон випустила нову колекцію одягу «для активного способу життя» під назвою The Warm Up («Розминка»). І, звісно ж, сама й виступила моделлю для каталогу фірмових речей — не дарма ж стільки часу тренувалася.

Похвалитися 35-річній зірці справді є чим. Навіть не віриться, що після другої поспіль вагітності Джесс протягом тривалого часу потерпала від зайвої ваги. Тепер білявка, яка разом із колишнім гравцем в американський футбол Еріком Джонсоном виховує 3-річну дочку і 2-річного сина, перебуває в чудовій спортивній формі.

Принагідно Сімпсон розповіла, як їй вдалося таки побороти ненависні кілограми та целюліт, що особливо їй допікав. За словами знаменитості, після двох вагітностей та тривалого годування грудьми в неї було загалом понад 30 зайвих кіло. Щоб їх скинути, актриса за допомогою фахівців переглянула своє харчування, зайнялася фітнесом та бігом. Калорійність її денного раціону не перевищувала 1800 кілокалорій. При цьому Джессіка харчувалася переважно білковою їжею — нежирним м’ясом та рибою, а також вживала багато овочів. Кисломолочні продукти зірка їла, а от від молока повністю відмовилася.

Усе це в комплексі з роботою в тренажерному залі так змінило її тіло, що Джесс захотілося створювати для тренувань іще й красивий одяг. Так, на додачу до «іменних» ліній взуття, дитячих речей та одягу для вагітних з’явилася ще й лінія Jessica Simpson Activewear. Однією з особливостей «активного одягу» від Сімпсон є наявність навіть найбільших розмірів та окремих моделей для всіх типів фігури.