Малюк як полегкість

08.12.2015
Малюк як полегкість

Кім Кардаш’ян і Каньє Уест.

Світська левиця Кім Кардаш’ян нарешті зможе трохи відпочити. Зірка зізнавалася, що вже дочекатися не може пологів, бо друга вагітність дається їй дуже важко. За словами Кім, усі клопоти з новонародженим — це просто легка прогулянка порівняно з необхідністю носити важезний живіт і при цьому «вдавати, ніби ти його навіть не відчуваєш».

Мабуть, у випадку Кардаш’ян дивуватися не варто, адже з дітьми їй допомагають няньки та інша прислуга, а «носити живіт» (на додачу до деяких інших немалих частин тіла) доводиться самій. Та ще й на десятисантиметрових підборах та при повному «бойовому» макіяжі, без яких Кім на люди не виходить.

Хай там як, а ходити 35-річній дружині 38-річного репера Каньє Уеста тепер буде легше. Минулої суботи, 5 грудня, Кардаш’ян народила хлопчика. Імені малюка поки що не повідомляють, але відомо, що й він, і мати почуваються добре. Хоча дитина з’явилася на світ на ти тижні раніше терміну.

Для Кім і Каньє це вже друга дитина — їхня перша донечка Норт з’явилася на світ 15 червня 2013 року. Щоб завагітніти вдруге, теледіва вдалася до штучного запліднення. Нагадаємо, один із найдорожчих реп-виконавців світу та світська левиця, яку прославило реаліті-шоу «Сімейство Кардаш’ян», разом з 2012 року. На 33-й день народження коханої, 21 жовтня 2013 року, Уест зробив їй пропозицію, а в травні 2014-го вони побралися у Флоренції. Для репера це перший шлюб, а от Кім до нього встигла вже двічі сходити заміж.