Олег Ляшко: Країні потрібен новий уряд

04.12.2015
Олег Ляшко: Країні потрібен новий уряд

За два роки після Революції гідності абсолютна більшість українців остаточно розчарувалася у новій владі. Сподівання людей на те, що на зміну корупціонерам режиму Януковича прийшли професіонали і патріоти, виявилися марними. Рік роботи уряду засвідчив: країна рухається не в той бік. Люди не пригадують, коли жили так погано, як зараз. Не потрібно бути експертом, щоб побачити: ціни і тарифи зросли в кілька разів, зарплати знецінилися, війна не припинилася, у судах правди не знайдеш, корупція на кожному кроці і — жодної надії на обіцяне «покращення» у найближчій перспективі.

Особливо важко дивитися на людей похилого віку, кинутих владою напризволяще. Коли старенька бабуся, купуючи три картоплини в магазині, вигрібає з гаманця останні копійки. А інтелігентний дідусь у переході, ховаючи очі від сорому, продає свої пошарпані книжки та саморобні іграшки, щоб заробити на хліб.

«Чиновники довели людей до зубожіння, а самі збагатилися на мільйони. Влада надурила людей. Немає ні боротьби з корупцією, ні реформ. Сьогодні рівень безробіття найвищий за весь час незалежності», — підсумував рік роботи уряду лідер Радикальної партії Олег Ляшко, виступаючи з парламентської трибуни.

Також політик обурився цинізмом влади, яка хвалиться кількістю виданих субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, представляючи це як досягнення. За словами Ляшка, коли третина громадян не може вижити без соціальної допомоги — тут нема чим пишатися, адже це ганьба для держави.

Водночас лідер радикалів наголосив, що вихід зі складної ситуації, у якій опинилася країна з вини незграбних політиків, є, і він пов’язаний iз радикальною зміною економічної політики.

«Якщо нинішня парламентська більшість, Президент і уряд не здатні змінити політику — ми маємо змінити їх. Команда Радикальної партії готова взяти владу, сформувати нову коаліцію, новий уряд, який запропонує іншу програму дій. Ми знаємо, як змінити економічну політику, щоб мільйони українців отримали роботу, зарплату і надію на достойне життя у своїй країні», — наголосив Ляшко. Він закликав громадян підтримати його команду і дати їй можливість радикально змінити країну.

«У нас немає часу на експерименти. Політичні пігмеї розміняли довіру людей на хатки на Багамах. Ми ж повернемо людям надію і виборемо краще майбутнє для України», — запевнив Олег Ляшко.