Неприродна краса

04.12.2015
Неприродна краса

Справжня Ліма —праворуч.

Багата на експонати колекція Музею мадам Тюссо у Нью-Йорку поповнилася ще однією восковою фігурою. Біля якої, швидше за все, охоче фотографуватимуться передусім чоловіки. Адже тепер кожен із них усього лише за 37 доларів (вартість вхідного квитка) може потримати в обіймах одну з найжаданіших жінок світу — бразильську супермодель Адріану Ліму. Та ще й у самій лише спідній білизні... Байдуже, що це лише манекен — на фото ж не видно.

Щоправда, шанувальники бразильської красуні статую гостро розкритикували. На їхню думку, це один із найбільш невдалих «двійників», створених фахівцями музеїв Тюссо. Втім сама Ліма, яка прийшла на презентацію експоната, жодного невдоволення не виказувала й охоче позувала з восковою «близнючкою».

Творці ляльки обрали для втілення Адріани один із найбільш відомих її образів — у червоній мереживній білизні й із такого ж кольору крилами з шоу «Вікторіяз секрет» 2013 року.

34-річна Адріана Ліма є однією з найбільш високооплачуваних моделей світу. За підрахунками журналу «Форбс», модельний бізнес щороку приносить їй від 7 до 10 мільйонів доларів.