Місія Світового банку: довіряй, але перевіряй

Місія Світового банку: довіряй, але перевіряй

На Вінниччину представники місії Світового банку прибули з метою здійснення системної діагностики України: виявити перешкоди, що заважають розвитку держави, та надати необхідну підтримку. У планах місії міжнародної організації — промоніторити ще кілька регіонів.

Не шкодуючи фарб

Не шкодуючи фарб

Одеські радикали знову вийшли на стежку війни проти так званих куликовців — яскравої компанії, яка складається з родичів жертв 2 травня, а також активних антимайданівців та українофобів. Після кількох місяців умовної тиші нещодавно вночі активісти одеського «Автомайдану» вкотре змінили напис на паркані біля Будинку профспілок.

Шлях до Шестопала

Шлях до Шестопала

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Доля Матвія Шестопала нагадує долю сина Тараса Бульби Андрія, якого спочатку народжують, а потім убивають. Із Матвієм Михайловичем сталося навпаки: його спочатку намагаються морально й психологічно вбити, виключивши з партії і позбавивши роботи в Шевченковому університеті, а потім — через 42 роки — в стінах цього ж таки університету ім’я опального декана відроджують.

Старість із простягнутою рукою

Старість із простягнутою рукою

У коридорах Черкаського міського пенсійного фонду місцеві пенсіонери постійно згадують ім’я Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка і владу загалом. І не зі словами подяки за пропіарений главою уряду перерахунок мінімальних пенсій з вересня цього року, а навпаки — з обуренням.

Всі статті рубрики