Дитина шпигунки

06.11.2015
Дитина шпигунки

Ольга Куриленко.

Зігравши «дівчину Бонда» у фільмі про пригоди суперагента 007 «Квант милосердя», українка Ольга Куриленко і собі немало навчилася від найкращого британського шпигуна. Небагатьом зіркам, за якими вдень і вночі стежать папараці, вдавалося так довго і вдало приховувати від усіх свою вагітність. Тим часом народження сина 35-річної (14 листопада їй виповниться 36) кінозірки стало несподіванкою навіть для найбільш пронирливих світських хронікерів. Хоча буквально за кілька днів до пологів Куриленко представляла в Лондоні свою нову стрічку «Прискорення»! І ніхто нічого не помітив.

А ще в Ольги чудові друзі. Адже саме від найближчого оточення знаменитостей журналісти зазвичай дізнаються про їхні найбільші секрети. А про вагітність Куриленко не проговорився ніхто.

Первісток зіркової уродженки Бердянська з’явився на світ 3 жовтня. Батьком малюка, якого назвали Александром, є 30-річний актор і журналіст Макс Бенітц, відомий за фільмом «Господар морів: На краю Землі».

Оля двічі була заміжня — за французьким фотографом Седріком ван Молем та американським бізнесменом Деміаном Габріеллом. Але обидва шлюби були короткотривалі й невдалі. Позаторік у неї спалахнув роман із партнером по серіалу «Чарівне місто» Денні Х’юстоном, та й цього разу не склалося. Розрив був досить болісним і Куриленко заявила, що певний час хоче побути сама. А вже невдовзі зустріла Макса — і передумала.