Мама вирішує стати письменницею

27.10.2015
Мама вирішує стати письменницею

Еванджелін Ліллі.

Зірка серіалу «Загублені» й кінотрилогії «Хобіт» Еванджелін Ліллі вдруге стала мамою. Як повідомляють західні таблоїди, у 36-річної актриси народилася дочка. Дівчинка з’явилася на світ на кілька тижнів раніше «запланованого» терміну, але обійшлося без ускладнень. І мама, й немовля почуваються добре.

Ліллі не раз казала, що мріє про велику сім’ю й готова взяти приклад з Анджеліни Джолі (у якої, нагадаємо, шестеро дітей, з них троє біологічних і троє прийомних). Поки що вони з чоловіком, актором Норманом Калі, мають двох — окрім новонародженого, у пари є чотирирічний син Кахекілі.

«Я хочу бодай шістьох дітей. Мені так подобається бути вагітною!» — зізналася Еванджелін в одному з інтерв’ю. Щоправда, потім уточнила, що, незважаючи на приємність вагітності, чотирьох дітей планує все ж усиновити.

Останнім часом Ліллі не надто часто знімається в кіно й навіть роздумує над тим, чи не варто їй перекваліфікуватися: «Я ж ніколи не хотіла бути актрисою. Але зізнаватися в цьому не можна — в Голлівуді за таке можуть лінчувати. А насправді я мріяла стати письменницею, ще з підліткового віку багато писала...»

За словами кінозірки, вона й зараз пише і відчуває ейфорію після кожної написаної сторінки. Тож, можливо, скоро ми забудемо про актрису й почуємо про талановиту письменницю Еванджелін Ліллі...