Бонд. Шерлок Бонд

21.10.2015
Бонд. Шерлок Бонд

Бенедикт Камбербетч.

Про те, хто може стати наступним виконавцем ролі Джеймса Бонда після Деніела Крейга, і шанувальники «бондіани», й продюсери фільмів про спецагента 007 замислювалися вже не раз. Скоро питання стане руба, адже Крейг, який нещодавно завершив зніматися вже у п’ятому для себе епізоді «бондіани», заявив, що більше участі в цьому не братиме. «Мені вже так остогидло грати Бонда, що краще порізати собі вени, ніж продовжувати цю справу. Я до смерті стомився. І все, чого я хочу, — це рухатися далі. Постараюся більше про цей проект і не думати», — запевняв актор в інтерв’ю журналу «Тайм аут».

Щоправда, майже одразу уточнив, що може й погодитися стати спецагентом 007 іще раз, «але тільки заради грошей». І «бажано не раніше, ніж через рік-два». До слова, прем’єру нового фільму «007: Спектр» в Україні заплановано на 29 жовтня.

Але зараз чи пізніше, а заміну Деніелові шукати все ж доведеться. Раніше ходили чутки, що новим Бондом стане Том Харді. Але тепер у центрі уваги опинився інший вірогідний кандидат — сучасний «Шерлок Холмс», британський актор Бенедикт Камбербетч.

На думку кінокритиків, це був би найкращий варіант, адже Бенедикт «має вигляд справжнього англійського джентльмена й до того ж непогано володіє бойовими мистецтвами». І сам Бен, коли його запитали, підтвердив, що таки не проти зіграти роль знаменитого супершпигуна. Тож, можливо, Крейгові більше й не доведеться себе пересилювати «заради грошей»...