«Погане дівчисько» у Білому домі

20.10.2015
«Погане дівчисько» у Білому домі

Ліндсей Лохан.

У репера Каньє Уеста, який уже давно заявив про намір балотуватися на виборах президента США 2020 року, з’явився серйозний конкурент. Поборотися за головну посаду в державі надумала й скандальна кінозірка Ліндсей Лохан.

Ошелешити своїх прихильників такими планами 29-річна актриса вирішила у фотоблозі в мережі «Інстаграм». Виставивши своє фото з обіду в Білому домі, зроблене ще 2012 року, Ліндсі написала: «Мабуть, у 2020-му я балотуватимуся в президенти. Через злети і падіння це можливо. Дякую Каньє Уесту за те, що він надихає нас бути кращими людьми».

Згодом зірка фільму «Погані дівчиська» опублікувала й фото з Каньє, а також поділилася своїми планами на посаді очільника Сполучених Штатів: «Перше, що я хотіла б зробити як президент, це подбати про всіх дітей, які страждають у цьому світі».

При цьому в голові у Ліндсей, схоже, переплуталися демократії й монархії. Тому наступним рядком вона згадала про королеву Великої Британії Єлизавету ІІ, яка «показала мені, як це робити, прийнявши мене у своїй країні»

Недавно Лохан також заявляла, що мріє про сім’ю, дітей та премію «Оскар». Раніше актриса нерідко давала інтерв’ю напідпитку, про що згодом шкодувала, бо в пориві нетверезої відвертості розпатякувала журналістам багато зайвого — і про свої романи з одруженими чоловіками, й про пристрасть до горілки, і про викидень, який стався у неї на другому тижні вагітності. Але тепер Ліндсі нібито «в зав’язці», тож, слід гадати, про «президентські» плани — це вона цілком серйозно.