Герої — теж люди

16.10.2015
Герої — теж люди

Хейден Панеттьєрі.

Наречена українського боксера-чемпіона Володимира Кличка Хейден Панеттьєрі не змогла самотужки побороти післяпологову депресію. І була змушена звернутися по допомогу до фахівців. Як офіційно повідомив представник актриси, з цією метою Хейден лягла в клініку. І дуже просить журналістів «поважати її приватність у цей непростий момент».

Нагадаємо, 26-річна американська кінозірка народила Володимирові дочку Кайю в грудні минулого року. Зірка серіалу «Герої» не приховувала, що після пологів почувається «непросто». Її гнітило власне тіло (малесенька, всього 153 сантиметри на зріст, Хейден набрала під час вагітності 18 кілограмів), у якому було «так важко рухатися», та й ознаки депресії молода мама не приховувала.

«Коли говорять про післяпологову депресію, ти думаєш, що це щось на кшталт: у мене негативні почуття до моєї дитини, я хочу поранити її або зробити їй боляче. У мене ніколи, ніколи не було таких почуттів. У деяких жінок — так. Але люди не розуміють, наскільки розмаїтим може бути це поняття. І жінкам, на яких накочується післяпологова депресія, дуже важливо відчувати, що вони — не самі, що їх підтримують. Це дуже допомагає», — поділилася своїми відчуттями Панеттьєрі в одному з американських ток-шоу.

Досі Хейден дуже допомагав Володимир, який сидів із Кайєю, поки наречена була на зйомках, і взагалі всіляко її підтримував. Але зараз 39-річний боксер у тренувальному таборі посилено готується до двобою з Тайсоном Ф’юрі, який відбудеться орієнтовно в листопаді (попередньо його було заплановано на 24 жовтня, але через травму українця дату довелося перенести). І, очевидно, за його відсутності молода мама особливо гостро відчула свою самотність...