Одягнися, ти ж у «Плейбої»!

14.10.2015
Одягнися, ти ж у «Плейбої»!

Обкладинка «Плейбоя» з топ-моделлю Кейт Мосс.

Найвідоміший у світі чоловічий журнал «Плейбой» планує здійснити переворот у своїй історії. Як повідомили представники видання, на його сторінках більше не буде фотографій повністю оголених жінок. Хоча досить відверті фото в білизні залишаться.

«Ми боролися за публікацію відвертих фотографій і перемогли. А тепер будь-яке зображення сексуального характеру можна цілком безплатно знайти в інтернеті за пару кліків. Так що це вже пройдений етап», — прокоментував новину виконавчий директор журналу Скотт Фландерс. За його словами, «Плейбой» стане більш сучасним, а його ілюстрації відповідатимуть рейтингу PG-13 — тобто «не рекомендовано дітям до 13 років». Раніше гранична межа була вищою.

Засновник легендарного глянцю, Х’ю Хефнер, ці нововведення схвалив. В оновленій версії журнал виходитиме з березня 2016 року.

До слова, в інтернет-версії «Плейбоя» знімки в жанрі «повного ню» перестали з’являтися ще рік тому. У результаті середній вік читачів знизився з 47 до 30 років, а кількість відвідувачів сайта зросла в чотири рази.