Легко бути музою

13.10.2015
Легко бути музою

Летиція Каста в журналі Muse.

Наприкінці 1990-х Летиція Каста стала сенсацією в модельному світі. Свіжа, красива, природна — для моделі вона була трохи занизькою на зріст (170 см) і занадто пишною у формах, адже на той час у моду вже ввійшли худющі й височенні дівчата радше андрогінної, ніж жіночної зовнішності. Шалена популярність Летиції стала несподіванкою навіть для фахівців — дівчина заробляла по 60 тисяч доларів за один вихід на подіум, її запрошували зніматися в кіно і навіть обрали прототипом національного символу Франції — Маріанни.

А на початку 2000-х Летиція несподівано зникла, і багато років про неї майже нічого не було чути. Як з’ясувалося, за цей час красуня народила трьох дітей (у 2001-му — дочку Сатін від французького фотографа Стефано Седнуї, а в 2006-му і 2009-му — сина Орландо та доню Афіно від італійського актора Стефано Аккорсі). І, схоже, трохи знудилася у своєму сімейному гніздечку, бо порвала з Аккорсі, закрутила новий роман із французом і почала знову виходити «в люди».

Більше того — зніматися для фотосесій. Одна з найсвіжіших вийшла у свіжому номері журналу Muse, якому 37-річна модель не лише показала свою нову коротку стрижку, а й розповіла про те, як воно — бути музою. «Вставши зранку з ліжка і подивившись у дзеркало, я аж ніяк не можу привітати себе з чудовим виглядом. Але кожна з нас для когось є музою. Головне — бути собою й не боятися цього, хоч би який у тебе був вигляд у цей момент».